UAKinogo.com

Невдалий трах, або Шалене порно (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Невдалий трах, або Шалене порно (2021)

Невдалий трах, або Шалене порно (2021)

Дивитися онлайн Невдалий трах, або Шалене порно фільм

Дивитися онлайн «Невдалий трах, або Шалене порно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (8 438 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Невдалий трах, або Шалене порно (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Невдалий трах, або Шалене порно» (2021) розповідає про Емі, вчительку елітної школи, яка потрапляє у скандал через відео інтимного характеру, яке її чоловік злив у інтернет. Спроби зупинити розповсюдження порноролика ні до чого не приводять: інтернет, як то кажуть, все пам’ятає. На фоні цього директриса скликає батьківські збори, щоб вирішити долю Емі - виганяти її з роботи або ж залишити, забувши про це непорозуміння. Думки, звісно ж, розбігаються.

Фільм знятий за сценарієм і режисурою Раду Жуде, вiдомого за фильмами «Тара Мотрулор», «Аферим!». У головнiй ролi знялася Катя Паскарю, а також Клаудiя Єремiя, Нiкодiм Унґуряну та iншi. Фiльм вийшов на екрани 29 липня 2021 року.

Фiльм отримав позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася чорна гумор та сатира на румунське суспiльство, гра акторiв i стиль режисури. Iншим здавалася цiкавою соцiальна тематика та полемiка фiльму, яка стосується моралi, свободи та прав людини. Жуде зазначив, що хотiв створити фильм про сучасну Румунiю та її проблеми.