UAKinogo.com

3000 миль до Ґрейсленда (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 3000 миль до Ґрейсленда (2001)

3000 миль до Ґрейсленда (2001)

Дивитися онлайн 3000 миль до Ґрейсленда фільм

Дивитися онлайн «3000 миль до Ґрейсленда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (47 114 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «3000 миль до Ґрейсленда (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “3000 миль до Ґрейсленда” - це брутальна і кривава кримінальна екшн-комедія про п’ятьох злодіїв, які вирішують ограбити казино в Лас-Вегасі. Вони - Мерфі, Зейн, Гюс, Петро і Майкл. Вони одягнені в костюми Елвіса Преслі і використовують його псевдоніми. Вони планують забрати 3,2 мільйона доларів з сейфу під час конвенції фанатів Елвіса.

Фільм розповідає про пограбування і його наслідки, які виявляються жахливими. Вони зіткнуться з жадобою, зрадою, погонею і насильством. Вони будуть вбивати один одного і намагатися втекти з грошима. Вони також будуть мати справу з поліцією, мафією і колишньою дружиною Майкла - Сайбел. Вони будуть боротися за своє виживання і свою честь.

Фільм “3000 миль до Ґрейсленда” - це не для слабкодухих і не для дітей. Ви побачите багато сцен насильства, стрілянини, вибухи і тортур. Ви почуєте багато нецензурної лексики і чорного гумору. Ви насолодитесь грою акторів, таких як Кевін Костнер, Курт Рассел, Куртні Кокс і Айс-Ті. Фільм “3000 миль до Ґрейсленда” - це адреналін і емоції в чистому вигляді!