UAKinogo.com

Врятована! (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Врятована! (2004)

Врятована! (2004)

Дивитися онлайн Врятована! фільм

Дивитися онлайн «Врятована!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (47 125 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Врятована! (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Врятована! - комедійний фільм про життя старшокласників в приватній християнській школі, яких сприймають за модельно виховану молодь. Він розповідає про Мері, яка змінюється після того, як стає вагітною, і намагається знайти своє місце в цьому новому світі. Вона долучається до групи непопулярних учнів та навчається бути собою.

Фільм досить смішний, але в той же час і викликає сумніви щодо виховання у консервативному середовищі та допомагає зрозуміти, що важливіше - дотримуватися правил чи слухати своє серце. Він також показує, як сильно віруючі люди можуть бути нетерпимими до тих, хто не дотримується їхніх правил та стандартів.

Це фільм для всіх, хто любить комедії та підтримує ідею прийняття людей за те, ким вони є. Він надає можливість насолодитися знаковою історією про те, що можна зробити, коли ти знаходиш свою істинну себе. Фільм може бути корисним для молоді, яка стикається з подібними проблемами та намагається знайти своє місце у світі.