UAKinogo.com

Вік Аделайн (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вік Аделайн (2015)

Вік Аделайн (2015)

Дивитися онлайн Вік Аделайн фільм

Дивитися онлайн «Вік Аделайн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (183 144 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вік Аделайн (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вік Аделайн - це романтичний фентезі режисера Лі Толанда Крігера, у якому Блейк Лайвлі грає незвичайну жінку, яка не старіє вже понад сто років. Аделайн Боуман народилася у 1908 році і жила звичайним життям, поки не потрапила в автокатастрофу у 1937 році. Після цього вона виявила, що її тіло зупинилося у часі і вона залишається молодою назавжди.

Аделайн приховує свою таємницю від світу і змушена часто змінювати імена, адреси і особистості, щоб не привертати підозри. Вона втрачає близьких людей і не може дозволити собі закохатися. Однак у 2015 році вона зустрічає Елліса Джонса (Михиль Хойсман), харизматичного фiлантропа, який пробуджує в ній почуття. Аделайн починає розуміти, що їй хочеться жити повноцінним життям і мати справжню любов.

Фiльм є емоцiйною і захоплюючою історiєю про те, що значить бути людиною і як цiнно кожен момент життя. Фiльм також має елементи трилеру і детективу, коли Аделайн стикається з небезпеками, які загрожують її таємницi. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, сценарiй i вiзуальний стиль.