UAKinogo.com

Короткий термін 12 (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Короткий термін 12 (2013)

Короткий термін 12 (2013)

Дивитися онлайн Короткий термін 12 фільм

Дивитися онлайн «Короткий термін 12» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (89 016 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Короткий термін 12 (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Короткий термін 12 - це психологічна драма, яка розповідає про життя і роботу молодих соціальних працівників в краткосрочному інтернаті для проблемних підлітків. Фільм знятий режисером і сценаристом Дестіном Деніелом Креттоном за його власною короткометражкою.

Фільм показує, як Грейс, яка є керівником інтернату, намагається допомогти своїм подопечним, які часто пережили жорстоке поводження, насильство або зловживання. Вона також має власні травми і секрети, які вона ховає від свого колеги і коханого Мейсона. Вона стикається з новими викликами, коли до інтернату прибуває Джейден, яка має схоже минуле з Грейс.

Фільм також показує, як Грейс і Мейсон спілкуються з іншими працівниками і підлітками в інтернаті, намагаючись створити атмосферу довіри, підтримки і розуміння. Вони також мають боротися з власними емоціями, страхами і сумнівами. Вони доводять, що любов і співчуття можуть бути сильнішими за біль і гнів.