UAKinogo.com

Четверо проти банку (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Четверо проти банку (2016)

Четверо проти банку (2016)

Дивитися онлайн Четверо проти банку фільм

Дивитися онлайн «Четверо проти банку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (3 216 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Четверо проти банку (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедійний бойовик про четверо друзів, які вирішили позбавити банк від грошей, які він заробив на їхньому бідному рідному місті. Вони розробляють геніальний план, який включає в себе викрадення облікових даних та вимагання від банку величезної викупової суми.

Вони знаходяться на небезпечному шляху, бо банк збирається зробити все можливе, щоб захистити свої інтереси та гроші. Він наймає професійних вбивць, щоб знищити тих, хто став на його шляху. Але четверо друзів готові на все, щоб виконати свій план та повернути гроші своїм співмешканцям.

Для всіх, хто любить комедії та бойовики, це ідеальний вибір. Фільм містить у собі багато гумористичних моментів, екшену та напруження. Він дарує глядачам можливість насолодитися знаковою історією про боротьбу з нерівностями та зловживанням владою. Це чудовий фільм для перегляду з друзями чи родиною, який залишить гарні спогади на довгий час.