UAKinogo.com

Дівчина в тумані (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дівчина в тумані (2017)

Дівчина в тумані (2017)

Дивитися онлайн Дівчина в тумані фільм

Дивитися онлайн «Дівчина в тумані» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (11 469 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дівчина в тумані (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Дівчина в тумані" - це історія про загадкове зникнення шістнадцятирічної дівчини Енні, яке сталося в невеликому італійському містечку. Вона зникла безслідно, і поліція не може знайти жодного свідка або сліду. Це початок історії, де головним героєм стає детектив Вогель, який змушений зіткнутися зі своїми страхами і переконаннями, щоб віднайти зниклу дівчину.

Він приїздить в місто, щоб розслідувати цей складний випадок, і змушений працювати з місцевими жителями, які мають свої таємниці. Але, чим ближче він дійшов до правди, тим більше він усвідомлює, що його власне життя також починає розпадатися.

Це історія про те, як можна зіткнутися зі своїми темними боками і зрозуміти, що кожен з нас має свої таємниці. Фільм "Дівчина в тумані" - це захоплива історія, яка змусить глядачів запитуватися, що таке правда і хто заслуговує на неї.