UAKinogo.com

Віваріум (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Віваріум (2019)

Віваріум (2019)

Дивитися онлайн Віваріум фільм

Дивитися онлайн «Віваріум» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (60 365 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Віваріум (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Віваріум - це науково-фантастичний трилер, який розповідає історію молодої пари Тома і Джемми, які вирішили купити будинок та створити сім'ю. Вони приходять до агента з нерухомості, щоб оглянути новий житловий комплекс, але раптово опиняються у загадковому лабіринті однакових будинків та вулиць. Коли агент зникдає, вони відчайдушно намагаються знайти вихід з цього кошмару, але швидко усвідомлюють, що відтепер їхнє життя кардинально змінилося.

Застрягши в цьому сюрреалістичному світі, Том і Джемма стикаються зі страхами, випробуваннями та психологічними тиском. Вони намагаються зрозуміти, хто стоїть за цим експериментом та яка їхня роль у ньому. Коли вони знаходять містичну коробку з немовлям із підписом "Виховайте його, і ви будете вільні", вони змушені зіткнутися з ще більшим кошмаром, намагаючись вирватися з цієї пастки.

Фільм "Віваріум" режисера Лоркана Фінегана пропонує глядачам задуматися над поняттями сім'ї, долі та відповідальності. Завдяки відмінному акторському складу, на чолі з Імоджен Путс та Джессі Айзенбергом, та відмінній візуальній стилістиці, фільм занурює глядачів у непередбачувануий сюжет.