UAKinogo.com

Патрік (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Патрік (2018)

Патрік (2018)

Дивитися онлайн Патрік фільм

Дивитися онлайн «Патрік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (3 811 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Патрік (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Патрік - це комедійний фільм про життя сім'ї, яка володіє маленьким готелем на березі океану. Одного дня, після того як улюблений кінний конкурс Патрік нещасно загинув, вони приймають у своєму готелі багато дивакуватих гостей та несподівано втрачають кілька зірок в оцінках на Booking.com.

Для того, щоб врятувати готель від банкрутства, герої вирішують піти на всілякі витівки та курйози, щоб зберегти свій бізнес. Вони влаштовують карнавал, де вся родина одягається у барвисті костюми, відкривають ресторан зі свіжими стравами та навіть запрошують свого білого ведмедя як одну з головних атракцій готелю.

Це дуже веселий та кумедний фільм, який надає можливість розважитися та відволіктися від повсякденної суєти. Ідея діставати щось добре з поганого є центральною темою фільму, а головні герої демонструють, як важливо не втрачати надію та завжди шукати вихід з будь-якої складної ситуації. Це гарний фільм для всієї родини, який подарує глядачеві багато посмішок та приємних емоцій.