UAKinogo.com

Усі знають (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Усі знають (2018)

Усі знають (2018)

Дивитися онлайн Усі знають фільм

Дивитися онлайн «Усі знають» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (35 179 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Усі знають (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це іспансько-французька драма режисера Асгара Фархаді про долю однієї родини, з якої викривається темна сторона людської душі. Історія розгортається на фоні весілля, де раптово зникає молода дівчина, а вона стає предметом загрозливої ситуації. Тепер герої змушені розгадати цю таємницю, що вплине на їхнє життя та стосунки.

У головних ролях: Пенелопа Крус, Хав'єр Бардем, Рікардо Дарин та інші. Режисер досліджує теми секретів, що ховаються у кожній родині, а також про то, як минуле може вплинути на майбутнє. Фільм змушує глядача замислитися про важливість відвертості, щирості та довіри в стосунках з близькими людьми.

"Усі знають" (2018) - це фільм, що вражає своєю атмосферою, акторською грою та віртуозним режисерським поглядом Асгара Фархаді. Чи зможуть герої знайти зниклу дівчину і розкрити таємниці, які змінюють їхнє сприйняття близьких людей? Дивіться фільм, щоб дізнатися, які здивування приготував доля для цієї родини.