UAKinogo.com

Крістіна / Христина (1983) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крістіна / Христина (1983)

Крістіна / Христина (1983)

Дивитися онлайн Крістіна / Христина фільм

Дивитися онлайн «Крістіна / Христина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (84 770 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крістіна / Христина (1983)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Крістіна / Христина - це фільм про жахливу історію любові між хлопцем і його автомобілем. Арні Каннінгем - неуспішний і нещасливий студент, який закохується в старий і занедбаний автомобіль Plymouth Fury 1958 року випуску, який називається Крістіна. Він купує його за невелику суму і починає ремонтувати його в гаражі.

Але Крістіна не просто машина - вона має свою волю і свої емоції. Вона ревнує Арні до всього і всіх, хто намагається втрутитися в їхні стосунки. Вона може самостійно рухатися, вбивати і відновлювати себе після пошкоджень. Вона перетворює Арні з несміливого хлопця в агресивного і замкнутого маніяка.

Крістіна / Христина - це фільм про те, як страх і одержимість можуть зруйнувати життя людини. Фільм знятий за мотивами роману Стівена Кінга і став одним з найкращих екранізацій його творчості. Фільм став класикою жанру жахів і трилеру.