UAKinogo.com

Похмурий самурай (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Похмурий самурай (2002)

Похмурий самурай (2002)

Дивитися онлайн Похмурий самурай фільм

Дивитися онлайн «Похмурий самурай» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (24 150 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Похмурий самурай (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Похмурий самурай (2002). Фільм розповідає про життя Сейбея Ігучі, скромного самурая низького рангу, який працює на складі зброї в епоху смути. Він втратив свою дружину від споживання і тепер самотньо виховує двох доньок і доглядає за старенькою матір’ю. Він не має грошей на новий меч і використовує дерев’яний тренувальний меч для захисту. Він не любить битися і уникає конфліктів з іншими самураями.

Одного дня він зустрічає свою дитячу подругу Томоє, яка повернулася в рідне село після розлучення з чоловіком. Вона ще любить Сейбея і хоче бути з ним, але він не може прийняти її пропозицію через свою бідність і обов’язки перед кланом. Тим часом Сейбея демонструє свою майстерність у поєдинку з хуліганом-самураєм, який ображав Томоє. Це привертає увагу його начальника Кодзабуро Кондо, який хоче використати Сейбея для своїх амбіцій.

Коли клан переживає політичну кризу через смерть сюзерена, Кондо отримує наказ убити одного з повстанців - Йодзиро Хазама, який також є другом Сейбея. Кондо просить Сейбея супроводити його на цю небезпечну місію. Сейбей не хоче брати участі в цьому замаху, але не може відмовитися через свою посаду. Він знаходить Хазама і спробовує переконати його здатися без боротьби, але той вимагає пошани до себе і свого меча. Сейбей змушений битися з Хазама і вбиває його одним ударом. Потім він повертається до свого села і до Томоє, яка чекає на нього.