UAKinogo.com

Кістяний томагавк (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кістяний томагавк (2015)

Кістяний томагавк (2015)

Дивитися онлайн Кістяний томагавк фільм

Дивитися онлайн «Кістяний томагавк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (105 430 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кістяний томагавк (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Кістяний томагавк (2015) про шерифа Франкліна Ханта, який очолює посілку, щоб врятувати трьох зниклих жителів маленького містечка Брайт Хоуп. Серед зниклих є лікар Саманта О’Двайер, дружина одного з членів посілки - Артура О’Двайера. Їх викрали канібальські племена, які називають себе троглодитами і живуть у віддаленій долині. Шерифу і його супутникам - старому заступнику Чикорі, впевненому стрільцеві Джону Брудеру та пораненому Артуру - доведеться пройти через багато небезпек і жахів, щоб добратися до троглодитів і визволити заручників.

У цьому фільмі глядачі побачать захоплюючу та криваву історію про те, як невелика група хоробрих людей стикається з безжальними і жорстокими ворогами. Кожен персонаж має свою роль у великому західному пригодницькому епосі. Ніхто не є повністю безстрашним або повністю безнадійним.

Фільм знятий С. Крейгом Залером за його власним сценарієм. У головних ролях знялися Курт Рассел, Патрік Вілсон, Меттью Фокс та інші.