UAKinogo.com

Таскалуса: Райське місто (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таскалуса: Райське місто (2019)

Таскалуса: Райське місто (2019)

Дивитися онлайн Таскалуса: Райське місто фільм

Дивитися онлайн «Таскалуса: Райське місто» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (322 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таскалуса: Райське місто (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У психіатричній клініці Таскалуса в Алабамі в 1970-х роках розгортається історія молодого чоловіка, Біллі Мітчелла, сина впливового доктора. Біллі бере на себе роль санітара, сподіваючись, що це допоможе йому знайти свій шлях у житті. Замість того, він опиняється в центрі бурхливих подій, які змінюють його життя назавжди.

У цій драмі, заснованій на однойменному романі Корі Макфедена, Біллі закохується у загадкову пацієнтку Вірджинію, яка повільно відкриває перед ним свою таємницю. Їхнє кохання стикається з численними випробуваннями, включаючи расові зіткнення, протистояння з батьком Біллі, і сумніви щодо їхнього майбутнього. Вона змушує Біллі задуматися про власні цінності і вибір між слідуванням традиційним шляхом своєї родини або відстоюванням власних переконань.

Фільм "Таскалуса: Райське місто" надихає глядачів на роздуми про силу кохання, потребу боротьби за справедливість і важливість зробити власний вибір, незважаючи на обставини. Завдяки глибоким емоціям, розвитку персонажів і реальним життєвим ситуаціям, ця історія залишається актуальною і відгукнеться в серцях багатьох глядачів.