UAKinogo.com

Прокляття Чакі (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прокляття Чакі (2013)

Прокляття Чакі (2013)

Дивитися онлайн Прокляття Чакі фільм

Дивитися онлайн «Прокляття Чакі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (40 917 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прокляття Чакі (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прокляття Чакі - це американський фільм жахів 2013 року і шостий фільм у серії Дитячі ігри. Фільм написав і зняв Дон Манчіні, який створив персонажа Чакі. Бред Дуріф знову повторив свою роль Чакі, а до нового акторського складу долучилися Фіона Дуріф, Даніель Бісутті і А Мартінес. Сюжет розповідає про те, як Чакі повертається за помстою проти молодої жінки на візку і її проблемної сім’ї. Прокляття Чакі було випущене в цифровому форматі 24 вересня 2013 року і на DVD і Blu-ray 8 жовтня 2013 року компанією Universal Pictures.

Фiльм починається з того, що Нiка Пiрс, яка паралiзована з дитинства, отримує поштою ляльку Good Guy без вiдправника. Вона не знає, хто її надiслав i думає, що це жарт. Незабаром пiсля цього її мати Сара Пiрс знаходить ляльку i вмирає вiд ножового поранення зап’ястя. Полiцiя вважає смерть самогубством i закриває справу. Нiка отримує вiзит вiд своєї старшої сестри Барб i її сiм’ї: чоловiка Яна, п’ятирiчної доньки Елiс i нянi Джилл. Також прибуває священик Батько Франк i адвокат Ендi Барклей, який пропонує Нiцi допомогу з продажем будинку. Нiка вирiшує залишитися у будинку i не продавати його.

Елiс знаходить ляльку Good Guy i називає її Чакi. Вона грається з ним i стає його другом. Однак Чакi - це насправдi серiйний вбивця Чарльз Лi Рей, який перенес свою душу до ляльки за допомогою вуду заклинання. Вiн має незавершену справу з Нiкою i її сiм’єю i починає вбивати їх одного за одним. Вiн також намагається перенести свою душу до Елiс i позбутися свого лялькового тiла. Нiка доводиться боротися з Чакi i розкривати темну таjемницю свого минулого.