UAKinogo.com

План уроку (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » План уроку (2022)

План уроку (2022)

Дивитися онлайн План уроку фільм

Дивитися онлайн «План уроку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (1 459 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «План уроку (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

План уроку (2022) - це драматичний фільм про групу студентів, які стають учасниками експерименту з соціальної психології. Під керівництвом харизматичного викладача вони намагаються створити ідеальне суспільство в межах свого класу. Але що починається як цікавий проект, незабаром перетворюється на жорстоку диктатуру, де кожен порушник правил піддається покаранню.

Фільм заснований на реальних подіях, які відбулися в США у 1967 році. Тоді вчитель історії Рон Джонс провів експеримент з назвою “Третя хвиля”, щоб показати своїм учням, як можлива поява фашизму в демократичному суспільстві. Експеримент тривав п’ять днів і мав непередбачені наслідки для всіх учасників.

План уроку (2022) - це фільм, який змушує задуматися про вплив соціального тиску, маніпуляції та сліпого покори авторитету. Це фільм, який ставить питання про межі моралі, свободи та відповідальності. Це фільм, який не залишить байдужим жодного глядача.