UAKinogo.com

Меган Ліві (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Меган Ліві (2017)

Меган Ліві (2017)

Дивитися онлайн Меган Ліві фільм

Дивитися онлайн «Меган Ліві» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (24 682 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Меган Ліві (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Реальна історія про дружбу між воїном-морпіхом Меган Ліві і її собакою-рятувальником Рексом. Меган - дівчина, яка не знає, що робити зі своїм життям і вступає в армію США. Там вона потрапляє в загін кінологів і отримує завдання працювати з Рексом - найагресивнішим псом в загоні.

Меган і Рекс стають нерозлучними партнерами і разом виконують багато небезпечних місій в Іраку. Вони шукають і знешкоджують бомби, рятують життя своїх товаришів і доводять свою хоробрість. Але під час однієї з операцій вони потрапляють під вибух і отримують тяжкі поранення.

Меган і Рекс розлучають і кожен починає своє одужання. Меган не може змиритися з тим, що вона більше не побачить свого друга і починає боротися за те, щоб усиновити Рекса. Але це не так просто, адже Рекс ще вважається власністю армії. Меган доведеться довести, що Рекс - не тільки солдат, але й член її сім’ї.