UAKinogo.com

До тебе чи до мене (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » До тебе чи до мене (2023)

До тебе чи до мене (2023)

Дивитися онлайн До тебе чи до мене фільм

Дивитися онлайн «До тебе чи до мене» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (23 920 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «До тебе чи до мене (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

До тебе чи до мене - це комедійний фільм, який розповідає про двох друзів, які живуть на різних берегах США. Фільм є проектом Netflix та створений Аліною Брош МакКенною. У головних ролях знялися Різ Візерспун, Ештон Кутчер та Зої Чао.

Фільм показує, як друзі вирішують змінити своє життя, коли вона вирішує піти за своєю мрією, а він погоджується доглядати за її підлітковим сином. Вони також дізнаються, що вони мають багато спільного та починають відчувати до одного одного більше, ніж дружбу. Але чи зможуть вони подолати відстань та інші перешкоди, які стоять на їхньому шляху?

Фільм також показує, як друзі взаємодіють з іншими людьми - своїми колегами, сусідами, родичами та новими знайомими. Вони часто потрапляють у смішні та романтичні ситуації через свої рішення та почуття. Фільм До тебе чи до мене - це веселе та миле кіно, яке показує, що любов - це не завжди простий вибір.