UAKinogo.com

Пробач нам провини наші (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пробач нам провини наші (2022)

Пробач нам провини наші (2022)

Дивитися онлайн Пробач нам провини наші фільм

Дивитися онлайн «Пробач нам провини наші» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (1 684 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пробач нам провини наші (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про хлопчика з нездоровими кінцівками, який опиняється у смертельній небезпеці від нацистів. Вони полюють на людей з інвалідністю і вбивають їх, вважаючи їх неповноцінними. Хлопчик разом зі своєю матір’ю і сусідом намагається втекти від переслідувачів, але їх шлях перекривається барикадою. Тоді хлопчик приймає рішення, яке може йому врятувати життя, але також може коштувати йому душі.

Фільм заснований на реальних подіях, які відбувалися в Німеччині під час Другої світової війни. Тоді нацисти проводили програму “Акція Т4”, за якою вони знищували людей з фізичними і психічними вадами. За офіційними даними, було убито близько 70 тисяч людей, а за неофіційними - до 300 тисяч. Фільм показує жахи цього геноциду і ставить питання про людську гідність і милосердя.

Режисером і сценаристом фільму є Ешлі Ікен, яка сама має інвалідність і хоче привернути увагу до проблем людей з особливими потребами. У головних ролях - Нокс Гибсон, Ханнеке Талбот, Джастин Медер та інші. Фільм був знятий у 2020 році в Канаді і вийшов у прокат у 2022 році на платформі Netflix.