UAKinogo.com

Легенда про Тарзана (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Легенда про Тарзана (2016)

Легенда про Тарзана (2016)

Дивитися онлайн Легенда про Тарзана фільм

Дивитися онлайн «Легенда про Тарзана» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (178 061 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Легенда про Тарзана (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зарозумілі джунглі, незабутні пригоди та епічні битви - всі ці елементи оживають у "Легенді про Тарзана". Фільм повертає героя до його домівки - могутнього і прекрасного середовища, звідки він прийшов, але тепер як Джон Клейтон III, Лорд Грейсток, він живе в цивілізованому Лондоні з коханою дружиною Джейн.

Покликаний до Конго як емісар парламенту, він незнає, що насправді є пішаком в брудній грі британського, бельгійського та інших європейських сил. Його невинні очі зіштовхуються з брехливим світом, який забув про чесність та правду, але Тарзан повертається до своєї справжньої природи, щоб захистити тих, кого він любить.

"Легенда про Тарзана" представляє цей класичний геройський епос у новому світлі, описуючи його подорож від цивілізованого Лорда до воїна джунглів. Це не лише пригодницький фільм, а й історія про самопізнання, любов та справедливість, яка змушує глядачів переосмислити своє уявлення про легендарного героя.