UAKinogo.com

13 привидів (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 13 привидів (2001)

13 привидів (2001)

Дивитися онлайн 13 привидів фільм

Дивитися онлайн «13 привидів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (89 201 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «13 привидів (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "13 привидів" (2001) - це захоплюючий та жахливий пригодницький трилер, що розповідає про сім'ю, яка несподівано успадковує величезний та загадковий будинок від свого далекого родича. Артур Крітікос разом зі своїми дітьми, Кеті та Боббі, та їхньою нянею Маґгі, переїжджає у новий дім, не здогадуючись про його таємничу історію.

Скоро вони дізнаються, що їх новий дім був споруджений з метою утримання 12 жахливих привидів, яких зібрав їхній родич - відомий мисливець за привидами. Ці духи мають темні таємниці, і кожен з них представляє собою певний аспект людської злоби. Коли 13-й привид з'являється на горизонті, сім'я опиняється в середині смертельної гри, в якій їм доведеться використати всі свої ресурси, аби врятувати свої життя.

"13 привидів" - це фільм, що відкриває нові горизонти жанру жахів, поєднуючи елементи містики та сучасних спецефектів. Режисер Стів Бек створив дійсно неперевершену атмосферу страху та напруженості, змушуючи глядача зануритися в світ містики та надприродного. Не пропустіть можливість переглянути фільм "13 привидів" (2001) та відчути справжні емоції від зустрічі з незбагненним.