UAKinogo.com

Покоївка з Мангеттену (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Покоївка з Мангеттену (2002)

Покоївка з Мангеттену (2002)

Дивитися онлайн Покоївка з Мангеттену фільм

Дивитися онлайн «Покоївка з Мангеттену» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (90 573 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Покоївка з Мангеттену (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Покоївка з Мангеттену" - це романтична комедія, яка розповідає історію Маріси, покоївки з готелю в Мангеттені, яка зустрічає випадково багатого політика Кріса Маршалла. Він думає, що вона є рівною йому, але насправді вона працює як покоївка. Вона приховує свою роботу від Кріса, щоб зберегти своє романтичне життя.

Фільм розповідає про Марісу, яка мріє про краще життя, та Кріса, який вважає, що він знаходиться на вершині світу. Вони зустрічаються в готелі, де Маріса працює як покоївка. Кріс переконується, що вона є його рівним, та починає зустрічатися з нею. Вона приховує свою роботу від нього, але все стає на межі, коли він дізнається правду.

Фільм "Покоївка з Мангеттену" є ідеальним вибором для тих, хто любить романтичні комедії зі смішними ситуаціями та несподіваними поворотами. Він містить у собі гумор, романтику та незабутній дух Мангеттену, що точно зробить його незабутнім досвідом для кожного глядача. Це кіно для тих, хто хоче побачити, як двоє людей з різних соціальних верств зустрічаються в одному місці та намагаються побудувати щось більше, ніж тільки випадковий роман.