UAKinogo.com

Скафандр і метелик (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скафандр і метелик (2007)

Скафандр і метелик (2007)

Дивитися онлайн Скафандр і метелик фільм

Дивитися онлайн «Скафандр і метелик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (108 036 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Скафандр і метелик (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Скафандр і метелик" це захоплююча і вражаюча історія життя Жана-Домініка Боббі, головного редактора журналу Elle, який опинився в комі після того, як пережив тяжку мозкову крововилив. Ізолюваний від світу, він вчиться спілкуватися за допомогою одного ока, що здатне рухатися, а також вигадує історії та спогади, які допомагають йому зберігати зв'язок з реальністю.

Режисер фільму, Жюльєн Шнайдер, створив прекрасну візуальну метафору, де дії головного героя подано через камеру, що створює відчуття того, що ми знаходимось у в'язниці на дні океану разом із Жаном-Домініком, дивлячись на світ через його очі.

Акторська гра Матьє Амальріка в ролі Жана-Домініка Боббі дійсно вражає: він здатен передати всі емоції, які переживає його персонаж, від глибокої роздумливості до суму, від гумору до безпомічності.

Це дуже пізнавальний і рухливий фільм про те, як одна людина може знайти в собі силу, щоб продовжувати життя, не зважаючи на важкі обставини, і про те, як важливо знаходити нові шляхи спілкування, коли наші звичні способи не працюють.