UAKinogo.com

Моя мачуха іншопланетянка (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Моя мачуха іншопланетянка (1988)

Моя мачуха іншопланетянка (1988)

Дивитися онлайн Моя мачуха іншопланетянка фільм

Дивитися онлайн «Моя мачуха іншопланетянка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (26 725 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Моя мачуха іншопланетянка (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Моя мачуха іншопланетянка" (1988) - це комедійний науково-фантастичний фільм режисера Річарда Бенджаміна. Фільм заснований на сценарії Джонатана Рейнольдса і розповідає про зустріч землянина-вдівця та батька-одинача, який випадково одружується на інопланетянці, яка прибула на Землю з дивними здібностями та місією. Фільм має незабутній акторський склад, який включає Дена Ейкройда, Кім Бесінгер та Еліссу Мілано.

Вінсент Монтана (Ден Ейкройд) - батько-одинач та відомий астрофізик, який виконує важливі дослідження. Він працює над комунікаційним пристроєм, що спрямований на спілкування з іншопланетними цивілізаціями. Коли його експеримент дає результати, він несподівано одружується на красуні-інопланетянці, Целесті (Кім Бесінгер). Целеста має надзвичайні здібності, такі як телекінез, телепатія та здатність перетворюватися на іншу людину. Вона розповідає Вінсенту, що прибула на Землю, щоб зупинити його дослідження, яке може мати катастрофічні наслідки для її рідної планети.

У той час як Вінсент намагається зрозуміти свою нову дружину та її таємничі здібності, їхня дочка Джессі (Елісса Мілано) починає підозрювати, що її мачуха не звичайна людина. Фільм розповідає про пригоди родини Монтана, дотепні ситуації та виклики адаптації до нового способу життя з іншопланетною мачухою. По мірі того, як вони навчаються співпрацювати, їхні стосунки розвиваються, і вони зрештою розуміють, що кожен з них може внести свій вклад у щасливе та гармонійне життя разом.

Фільм "Моя мачуха іншопланетянка" цікавий своїм незвичним сюжетом, який об'єднує комедію та науково-фантастичні елементи. Він розкриває теми сімейних відносин, прийняття різниці та пошуку єдності у непростих обставинах. Фільм пропонує глядачам яскраві спецефекти, привабливі костюми та незабутні акторські роботи, які роблять його вартою перегляду для всіх любителів жанру комедії та наукової фантастики.

Врешті-решт, "Моя мачуха іншопланетянка" - це захопливий та розважальний фільм, який залишить у вас приємні враження та змусить задуматися про важливість сім'ї, любові та порозуміння. Він підходить для перегляду як з друзями, так і з родиною, а його унікальний сюжет та харизматичні персонажі забезпечать хороший настрій та позитивні емоції.