UAKinogo.com

Марлі та я 2 (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Марлі та я 2 (2011)

Марлі та я 2 (2011)

Дивитися онлайн Марлі та я 2 фільм

Дивитися онлайн «Марлі та я 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.4 (2 045 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Марлі та я 2 (2011)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Marley & Me: The Puppy Years / Марлі та я 2 (2011) - це сімейний фільм про пригоди маленького песика Марлі та його господаря Боді Грогана. Марлі - найбешкетніший з усіх цуценят у виводку, а Боді - хлопчик, який мріє про літні канікули. Коли батьки Боді виїжджають у відпустку, вони залишають його на догляд дідусеві. Боді вирішує заробити гроші на новий велосипед, взявши участь у конкурсі собак.

Марлі та Боді знаходять нових друзів - двох інших цуценят та їхніх господарів. Разом вони готуються до змагання, де їм належить показати свої навички та характер. Але не все так просто, адже їм доведеться зустрітися з підступним суперником - Фреклзом, який має план зірвати конкурс. Марлі та його друзі повинні довести, що вони найкращі.

Фільм є приквелом до фільму Marley & Me / Марлі та я (2008), але має інших акторів та режисера. Фільм розповідає про дитинство Марлі та його першу зустріч з родиною Гроган. Фільм сповнений гумору, емоцій та захоплюючих ситуацій. Фільм сподобається любителям собак, комедій та сімейних фільмів.