UAKinogo.com

Останній легіон (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останній легіон (2007)

Останній легіон (2007)

Дивитися онлайн Останній легіон фільм

Дивитися онлайн «Останній легіон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (36 277 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Останній легіон (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Останній легіон” розповідає про події кінця V століття, коли Римська імперія розпадається під натиском варварських племен. Останній імператор Ромул Август, який правив лише один день, потрапляє в полон до вождя готів Одоакра. За допомогою свого наставника Амброзінуса, легендарного мага Мерліна, та воїна Аврелія він зуміває втекти з острова Капрі та вирушити до Британії, де його чекає Дев’ятий легіон - остання надія Риму.

По дорозі до Британії герої фільму знаходять меч Екскалібур - символ влади та справедливості, який належав засновнику Риму Юлію Цезарю. З цим мечем вони мають змогу протистояти злому ворогові - Вортину, який прагне захопити Британію та знищити останнього імператора. У боротьбі за свободу та спадок Риму Ромул Август стає першим королем Артуром - засновником легендарної династії.

“Останній легіон” - це захоплюючий фільм про пригоди, історію та фентезі, який поєднує в собі елементи античної міфології та середньовічної легенди про короля Артура. У фільмі грають відомі актори: Колін Ферт, Бен Кінгслей, Айшвар’я Рай, Томас Сангстер та інші. Фільм знятий за мотивами однойменного роману Валер’о Масс’имо Манфред’и.