UAKinogo.com

Записки кирпатого Мефістофеля (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Записки кирпатого Мефістофеля (1994)

Записки кирпатого Мефістофеля (1994)

Дивитися онлайн Записки кирпатого Мефістофеля фільм

Дивитися онлайн «Записки кирпатого Мефістофеля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Записки кирпатого Мефістофеля (1994)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Записки кирпатого Мефістофеля" (1994) - це кіноповість, знята за мотивами однойменного роману Юрія Андруховича. Основна дія фільму відбувається у Львові на початку 20 століття, де головний герой Фельдкурат, або кирпатий Мефістофель, маніпулює різними людьми, втягуючи їх у свою таємничу гру. Він контролює події, викликає паніку та розбрат серед містян, він хоче пізнати суть людської природи та розвінчати міфи про добро та зло.

Однак, місто Львів та його жителі не є простими маріонетками у руках Фельдкурата. Вони мають свої мотиви, власні секрети та бажання, які можуть змінити перебіг подій. Чи зможе Мефістофель зрозуміти, що світ не обмежується його поглядами на нього, а що кожна людина - це вічна загадка, яку не можна розв'язати за допомогою маніпуляцій та обману?

"Записки кирпатого Мефістофеля" (1994) - це фільм, який змушує глядача замислитися над межами добра і зла, над глибинами людської душі та місцем кожного із нас у цьому світі. Завдяки віртуозній режисурі та майстерній грі акторів, ця стрічка залишається у пам'яті глядачів на довгі роки.