UAKinogo.com

Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022)

Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022)

Дивитися онлайн Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch фільм

Дивитися онлайн «Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (970 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022) є документальним фільмом про історію одного з найвідоміших брендів одягу в світі. Фільм розповідає про те, як компанія Abercrombie & Fitch заснована у 1892 році як магазин спортивного спорядження, перетворилася на символ американської молодіжної культури та сексуальності.

Фільм також показує, як компанія зазнала кризи та скандалів у 2000-х роках через свою дискримінаційну політику найму, свої провокаційні рекламні кампанії та своє втрату популярності серед споживачів. Фільм аналізує причини та наслідки злету та падіння Abercrombie & Fitch та їх вплив на модну індустрію та суспільство.

Фільм The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch / Чистий гламур: Зліт і падіння Abercrombіe & Fіtch (2022) є цікавим та глибоким поглядом на один з найбільш контроверсійних брендів сучасності. Фільм створений за участю колишніх та нинішніх працівників компанії, експертів з моди та маркетингу, журналістів та критиків. Режисер фільму - Меттью Тайссен, який також є автором книги "The End of Fashion: How Marketing Changed the Clothing Business Forever".