UAKinogo.com

Інструкції не додаються (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інструкції не додаються (2013)

Інструкції не додаються (2013)

Дивитися онлайн Інструкції не додаються фільм

Дивитися онлайн «Інструкції не додаються» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (31 285 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інструкції не додаються (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Інструкції не додаються. Це драмедія про батька, який опиняється сам на сам зі своїм донечкою, коли її мама несподівано повертається в їхнє життя, щоб забрати дівчинку з собою. Він - це батько-одиначка, який присвятив своє життя донечці, а вона - молода жінка, яка повернулась до них після довгих років розлуки.

Це фільм про те, як важко бути батьком, про те, як важко зробити правильний вибір, коли на кону стоїть щастя твоєї дитини. Але це також історія про те, як важливо зберігати сімейні зв'язки, про те, як важливо зберегти своїх близьких навіть у найскладніших ситуаціях.

Дивіться цей фільм і переживайте разом з головними героями їхні перемоги та поразки, їхню любов та долю. "No se aceptan devoluciones" - це фільм, який допоможе вам зрозуміти, наскільки важливо ділитися своїми емоціями з близькими та бути з ними у складні моменти.