UAKinogo.com

Помилково звинувачений (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помилково звинувачений (1998)

Помилково звинувачений (1998)

Дивитися онлайн Помилково звинувачений фільм

Дивитися онлайн «Помилково звинувачений» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (26 767 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помилково звинувачений (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Помилково звинувачений" (1998) - це весела пародія на детективні трилери, яка розповідає історію Райана Харрісона, професійного скрипаля, якого помилково звинувачують у вбивстві своєї дружини та мецената. Він знаходиться на відділенні від свободи, спробувавши знайти справжнього вбивцю, а також довести свою невинуватість. У той час як він втікає від поліції та небезпечних злочинців, він відкриває темні таємниці, що стоять за цими злочинами.

Він - Леслі Нільсен, який зіграв Райана Харрісона та відмінно впорався зі своїм характерним чуттям гумору. Вона - Келлі Леброк, красуня-детектив, яка протягом усього фільму допомагає йому розкрити правду про вбивство. Це надзвичайно весела пародія на такі фільми, як "Зачинена петля" та "Фугітив", де гумор переплітається з кримінальним сюжетом, створюючи щось неперевершено оригінальне та захоплююче.

Режисером фільму "Помилково звинувачений" є Пат Профт, який відомий своєю роботою над серією комедій "Голий пістолет". Він успішно поєднує елементи пародії та кримінальної драми, створюючи динамічний та смішний фільм, який забавляє глядачів від початку до кінця. Це комедія, яка заряджає позитивними емоціями та стає відмінним вибором для вечора з друзями або сім'єю, де можна забути про буденні проблеми.