UAKinogo.com

Назви мене своїм ім’ям (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Назви мене своїм ім’ям (2017)

Назви мене своїм ім’ям (2017)

Дивитися онлайн Назви мене своїм ім’ям фільм

Дивитися онлайн «Назви мене своїм ім’ям» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (281 710 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Назви мене своїм ім’ям (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Назви мене своїм ім’ям - це романтична драма про перше кохання і самопізнання. Еліо - сімнадцятирічний хлопець, який проводить літо 1983 року у віллі своїх батьків у Північній Італії. Він любить читати, грати на фортепіано і займатися наукою. Олівер - двадцяти чотирирічний американський студент, який приїжджає до вілли на стажування з батьком Еліо, професором археології. Вони починають дружити і виявляють, що мають багато спільного.

Фільм заснований на однойменному романі Андре Асимана, який вийшов у 2007 році і отримав багато похвальних відгуків. Режисером фільму став Лука Гуаданьїно, який створив фільм, який передає атмосферу легкості і краси літнього часу. Він також показав, як сильно і глибоко може бути перше кохання і як воно впливає на життя героїв. Головними героями фільму стали Тимоті Шаламе і Армі Хаммер.

Call Me by Your Name / Назви мене своїм ім’ям - це фільм про те, як люди знаходять один одного і втрачають один одного. Це фільм про те, як важливо жити кожним моментом і не боятися своїх почуттів. Це фільм про те, що кохання може бути різним і непередбачуваним.