UAKinogo.com

Смертні машини (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертні машини (2018)

Смертні машини (2018)

Дивитися онлайн Смертні машини фільм

Дивитися онлайн «Смертні машини» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (127 453 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертні машини (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Смертні машини" (2018) - це захоплюючий постапокаліптичний екшн, заснований на однойменному романі Філіпа Ріва. У світі, де цивілізація зазнала катастрофічного занепаду, величезні рухомі міста-машини борються за виживання, пожираючи менші міста та села на своєму шляху. Це історія Тома Нетсворті, молодого історика з Лондона, який опиняється втягнутим у небезпечну пригоду через загадкову дівчину Хестер Шоу.

За обставин, що дивом зводять їх разом, Том і Хестер опиняються на пошуках правди про її минуле і майбутнє їхнього світу. Вони дізнаються про таємничий проект Медуза, який може змінити долю всіх міст-машин. У боротьбі проти часу, вони об'єднуються з групою повстанців, щоб зупинити амбіційного лідера Лондона та його плани створити військовий пристрій, здатний знищити будь-яке місто, що стане на його шляху.

У цьому фільмі вам відкриється дивовижний світ, де майстерно поєднуються фантастика і реальність. Відважні герої, непередбачувані обороти сюжету, вражаючі спецефекти та красива музика доповнюють картину, в якій доля людства залежить від сміливості та рішучості однієї людини. "Смертні машини" (2018) - захоплюючий фільм, який покаже вам непереможний дух людини, віру у краще.