UAKinogo.com

Полдарк (2015 — 2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полдарк (2015 — 2019)

Полдарк (2015 — 2019)

Дивитися онлайн Полдарк серіал

Дивитися онлайн «Полдарк» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (32 266 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Полдарк (2015 — 2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Полдарк (2015 — 2019) - це історична драма про життя і пригоди Росса Полдарка, який повертається додому після Американської війни за незалежність. Фільм є екранізацією серії романів Вінстона Грема і ремейком однойменного серіалу 1975-1977 років.

Росс Полдарк - головний герой фільму, який належить до старовинного роду з Корнуоллу. Він повертається на свою батьківщину після того, як був поранений у війні. Він дізнається, що його батько помер, його маєток занепав і його кохана Елізабет заручилася з його кузеном Френсісом. Росс вирішує відновити своє господарство і допомогти місцевим жителям, які страждають від бідності і несправедливості. Він також зустрічається з Демельзою, яку врятував від жорстокого хазяїна і прийняв до себе на роботу.

Фільм показує, як Росс Полдарк бореться за свою любов і свою землю. Він стикається з багатьма ворогами і небезпеками: злочинним магнатом Джорджем Уорлегганом, який хоче зруйнувати його; французькими шпигунами і контрабандистами, які загрожують його безпеці; судовими переслідуваннями і звинуваченнями у зраді; смертельною хворобою і голодом. Він також переживає радощі і горе, триумфи і невдачі, вірність і зраду. Він завжди залишається сильним і справедливим, люблячим і хоробрим.