UAKinogo.com

Велика рогата змова (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Велика рогата змова (2014)

Велика рогата змова (2014)

Дивитися онлайн Велика рогата змова фільм

Дивитися онлайн «Велика рогата змова» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (25 721 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Велика рогата змова (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Велика рогата змова - це документальний фільм, який досліджує вплив тваринного господарства на навколишнє середовище і перевіряє політику різних екологічних організацій щодо цього питання. Фільм знятий Кіпом Андерсеном і Кіганом Куном за підтримки Леонардо Ді Капріо.

Фільм показує, як Андерсен, який є аспірантом-екологом, намагається знайти реальне рішення найбільш нагальних екологічних проблем і справжнього шляху до сталості. Він виявляє, що тваринне господарство є одним з головних джерел викиду парникових газів, споживання води, вирубки лісів і загибелі океанських зон. Він також дивується, чому багато екологічних організацій мовчать про цю проблему або недооцінюють її значення.

Фільм також показує, як Андерсен звертається до експертів, активістів і фермерів, щоб довідатися більше про тваринне господарство і його альтернативи. Він розглядає такі теми, як веганство, пермакультура, байо-розмаїття і права тварин. Він також стикається з ризиками і загрозами для свого життя і кар’єри через свої розслідування.