UAKinogo.com

Чужі: Вторгнення (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чужі: Вторгнення (2020)

Чужі: Вторгнення (2020)

Дивитися онлайн Чужі: Вторгнення фільм

Дивитися онлайн «Чужі: Вторгнення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.5 (598 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чужі: Вторгнення (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Чужі: Вторгнення" - це науково-фантастичний трилер, що продовжує історію знаменитої серії фільмів про "Чужих". Режисером стрічки став Ніл Бломкамп, а в головних ролях виступають Сігурні Вівер, Майкл Бін та Каррі-Хіроюкі Тагава. Фільм занурює глядачів у світ захоплюючих пригод і страшних створінь, що виникли з найглибших куточків космосу.

Сюжет фільму розпочинається з того, що на космічній станції з'являється містерійна знахідка, яка приходить з далекої планети. Вчені збираються дослідити відкриття, але незабаром розуміють, що на станцію потрапили страшні істоти - Чужі. Екіпаж станції, очолюваний відважною Еллен Ріплі (Сігурні Вівер), мусить знайти спосіб врятуватися та зупинити загрозу вторгнення на Землю.

"Чужі: Вторгнення" є вдалим продовженням класичної серії фільмів, що відновлює атмосферу космічного жаху та справжнього виживання проти невідомих істот. Стрічка вражає своїм динамічним сюжетом, відмінними спецефектами та глибокими персонажами, які змушують глядача жити кожним кадром разом з героями.