UAKinogo.com

Замерзлі (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Замерзлі (2010)

Замерзлі (2010)

Дивитися онлайн Замерзлі фільм

Дивитися онлайн «Замерзлі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (74 523 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Замерзлі (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трилер "Замерзлі" розповідає історію трьох друзів, які вирушають на гірськолижний курорт для веселого відпочинку на снігу. Вони прагнуть насолодитися адреналіном від їзди на лижах та сноубордах, але несподівано потрапляють в небезпечну ситуацію. Захоплені своїми пригодами, вони не помічають закриття курорту на вихідні та опиняються заблокованими на високому підйомнику, під яким розкинулися хижі глибини гірської місцевості.

Зіткнувшись з морозом, голодом та страхом, друзі розуміють, що їм доведеться вдатися до відчайдушних заходів, щоб вижити. Це стає випробуванням для їхньої дружби, сили духу та інстинкту самозбереження. Вони мусять знайти засіб звільнитися зі своєї замерзлої пастки та зібрати всю відвагу, щоб врятувати свої життя.

Фільм "Замерзлі" - це напружений, захоплюючий та зворушливий трилер, який змушує глядачів задуматися про важливість справжньої дружби та довіри. Він демонструє, як люди можуть зібратися та протистояти найстрашнішим випробуванням, коли справжній характер виявляється під тиском відчайдушних обставин. Впевнений, що ця історія залишить у вас незабутні враження.