UAKinogo.com

Подарунок (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Подарунок (2015)

Подарунок (2015)

Дивитися онлайн Подарунок фільм

Дивитися онлайн «Подарунок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (162 076 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Подарунок (2015)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Напружений трилер про сімейні та особисті таємниці, він, Саймон і Робин, які випадково зустрічають колишнього знайомого, Гордона. Воно починається як привітання старого друга, але швидко перетворюється на нещо набагато більше. Чи зможе вона розкрити правду про Гордона і викрити його справжні наміри, чи виявиться вона залученою до її власного минулого і грізних наслідків?

Для Саймона і Робін ця зустріч стає початком важкого морального вибору. Але чи зможе вони довіряти один одному і знайти внутрішню силу, щоб протистояти Гордонові і відстояти своє щастя? Чи зможе вона зрозуміти, що найцінніше - це не матеріальні речі, а любов і взаєморозуміння?

Фільм "The Gift / Подарунок" - це історія про загадковість людської природи, моральні складнощі і наслідки минулого. В ньому ми бачимо, що навіть найміцніші зв'язки можуть бути підмінені і спокусити. Чи зможе вона знайти сили зіткнутися зі своїми страхами і побороти свої демони? Це фільм, який заставить вас переосмислити важливість взаємодії, довіри і вірності.