UAKinogo.com

Пиво зі смаком дружби (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пиво зі смаком дружби (2022)

Пиво зі смаком дружби (2022)

Дивитися онлайн Пиво зі смаком дружби фільм

Дивитися онлайн «Пиво зі смаком дружби» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (19 896 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пиво зі смаком дружби (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пиво зі смаком дружби - це комедійно-драматичний фільм 2022 року, знятий Пітером Фарреллі за мотивами однойменної книги Джона Донохью і Джей Ті Моллоя. У фільмі грають Зак Ефрон у ролі Джона Донохью, Рассел Кроу у ролі Артура Коутса, Білл Мюррей у ролі полковника і інші. Сюжет розповідає про те, як Донохью вирішує показати підтримку своїм друзям з дитинства, які служать у В’єтнамі, і вирушає до них з пивом, щоб принести їм шматочок дому.

Фільм починається з того, що президент США (Алан Олда) має низький рейтинг популярності через кризу в економіці. Його радник Стюарт Смайлі (Кевін Поллак), який має зв’язки з військовим підрядником Р. Дж. Хакером (Джі Ді Спредлін), переконує його підняти свою популярність, спробувавши розпочати холодну війну проти Канади. Переговори з президентом Росії Володимиром Крушкіном (Ричард Каунсел) про нову холодну війну з Росією не дають результату, а пропозиція президента про війну з міжнародним тероризмом вважається надто абсурдною.

Тим часом Донохью, який працює барменом у Нью-Йорку, доводиться слухати скарги своїх друзяв по бару про те, що їхні сини і брати воюють у В’єтнамі. В один прекрасний день він отримує лист від свого друга Томмі Майного (Вілл Хохман), який просить його надіслати йому канадське пиво. Донохью вирішує зробити щось неймовірне: поїхати до В’єтнаму самостійно і принести пиво не тільки Томмі, а й іншим своїм друзям-солдатам. Взявши з собою кейс пива і фотографію Томмі, він починає свою подорож.