UAKinogo.com

Незламний дух (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Незламний дух (2023)

Незламний дух (2023)

Дивитися онлайн Незламний дух фільм

Дивитися онлайн «Незламний дух» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (221 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Незламний дух (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Незламний дух - це фільм, який розповідає про Джессіку Вотсон - сміливу австралійську дівчину, яка здійснила навколосвітнє плавання на яхті в одиночку. Фільм є проектом Netflix та створений Сарою Спиллейн. У головній ролі знялася Тіґан Крофт.

Фільм показує, як Джессіка Вотсон мріяла про свою подорож з дитинства і як вона готувалася до неї. Вона вчилася плавати на яхті, читала книги про мореплавство, збирала кошти та шукала спонсорів. Вона також долала багато перешкод та скептицизму з боку своєї родини, друзів та ЗМІ. Вона не злякалася небезпек та труднощів, які чекали її на морі.

Фільм також показує, як Джессіка Вотсон подолала свою подорож - 210 днів і 23 000 миль на яхті «Елла Пинк Леді». Вона пережила шторми, урагани, несправність обладнання та самотність. Вона також насолоджувалася красою природи, спостереженням за зорями та дельфінами. Вона також вела свій блог та спілкувалася з підтримуючими її людьми. Фільм Незламний дух - це надихаюча історія про силу волі, мрію та пригоди.