UAKinogo.com

Людина року (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина року (2006)

Людина року (2006)

Дивитися онлайн Людина року фільм

Дивитися онлайн «Людина року» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (33 683 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина року (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Людина року" (2006) режисера Баррі Левінсона – це сатирична комедія про політичний процес в сучасному світі. Головну роль у фільмі виконав Робін Вільямс, який втілив образ Тома Доббса – популярного телеведучого, випадково обраного президентом Сполучених Штатів Америки. Фільм ставить питання про важливість демократії, сили голосу народу, та можливість зміни системи зсередини.

Сюжет розгортається навколо Тома Доббса, який вирішує балотуватися у президенти, використовуючи свою популярність та знання медіа для того, щоб підкреслити абсурдність сучасної політичної системи. На диво, завдяки помилці комп'ютерної системи, він перемагає на виборах. Він опиняється перед важким вибором: прийняти результати виборів і спробувати зробити зміни у владі, або відмовитися від посади та повернутися до свого привичного життя.

"Людина року" не лише розважає глядачів захоплюючим сюжетом та жартами, але й змушує задуматися про проблеми демократії та відповідальності політиків перед своїми виборцями. Робін Вільямс вражає своєю харизмою та енергією, які роблять його героя відчутним та реальним. Фільм актуальний і сьогодні, адже ставить питання про важливість голосу народу та відкритості в політиці.