UAKinogo.com

Там, де приховано моторошні речі (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Там, де приховано моторошні речі (2022)

Там, де приховано моторошні речі (2022)

Дивитися онлайн Там, де приховано моторошні речі фільм

Дивитися онлайн «Там, де приховано моторошні речі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.1 (569 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Там, де приховано моторошні речі (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Там, де приховано моторошні речі (2022). Жахлива історія про групу підлітків, які хочуть стати популярними в інтернеті. Вони беруть участь у шкільному проекті “Створи свою власну міську легенду” і вигадують страшні сценарії, які потім знімають на камеру. Вони сподіваються отримати багато лайків і стати вірусними, але не розуміють, що грають з вогнем.

Їхні моторошні речі починають оживати і перетворюються на реальну загрозу. Вони стикаються з чудовиськами, привидами, маньяками і іншими жахами, які хочуть їх убити. Вони намагаються врятуватися, але знаходять, що немає виходу з цього кошмару. Вони повинні змагатися не тільки з надприродними силами, але і з власною провиною та страхом.

Фільм “Там, де приховано моторошні речі” - це фільм про те, як небезпечно може бути бажання слави та уваги. У головних ролях - Кейтлін Бранч, Майкл Сервантес, Петер Коте та інші. Фільм був знятий за сценарієм та режисурою Б. Гаррісона Сміта. Фільм вийшов у 2022 році і належить до жанру жахів.