UAKinogo.com

Достукатися до небес (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Достукатися до небес (1997)

Достукатися до небес (1997)

Дивитися онлайн Достукатися до небес фільм

Дивитися онлайн «Достукатися до небес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (30 995 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Достукатися до небес (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-комедії ми знайомимося з двома молодими чоловіками, Мартіном і Руді, які дізнаються, що їм залишилося жити дуже мало. Мартін має пухлину мозку, а Руді - рак кісток. Вони зустрічаються в лікарні і вирішують не чекати смерті, а втекти і втілити свою мрію - побачити море. П’яними і в піжамах вони крадуть перший попався автомобіль - розкішний Мерседес 1960-х років. Але вони не знають, що цей автомобіль належить бандитам, які перевозять у ньому гроші і зброю. Так починається їхня захоплююча подорож по Німеччині, під час якої вони потрапляють у різні пригоди і переслідуються як мафією, так і поліцією.

Достукатися до небес / Knockin’ on Heaven’s Door - це фільм про те, як жити повноцінно і радіти кожному дню. Мартин і Руди - два абсолютно різних характера, але їх об’єднує одне бажання - побачити море. Вони не здаються і не опускають рук, а навпаки - насолоджуються життям і дарують один одному радість. Вони стають справжніми друзями і допомагають один одному протистояти труднощам і небезпекам. Вони також знаходять любов і сподвижництво у двох сестрах-монахинях, яким вони допомагають втекти від жорстокого настоятеля.

Достукатися до небес / Knockin’ on Heaven’s Door - це фільм про те, як сильна може бути людська воля і як дивовижна може бути доля. Мартин і Руди не просто шукають море, а й шукають сенс свого існування. Вони не бояться смерті, а бояться прожити життя дарма. Вони не хочуть помирати в лікарні, а хочуть помирати на своїх умовах. Вони не знають, що чекає їх за наступним поворотом, але вони вірять, що все буде добре. Вони не знають, що таке небо, але вони хочуть до нього достукатися.