UAKinogo.com

Світло мого життя (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світло мого життя (2019)

Світло мого життя (2019)

Дивитися онлайн Світло мого життя фільм

Дивитися онлайн «Світло мого життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (13 933 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світло мого життя (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Світло мого життя - це постапокаліптична драма, яка розповідає про подорож батька і доньки по опустілому світу. Фільм знятий режисером і сценаристом Кейсі Аффлеком, який також грає головну роль. Фільм отримав змішані відгуки критиків і був показаний на Берлінському кінофестивалі.

Головними героями фільму є батько (Кейсі Аффлек) і його 11-річна донька Рег (Анна Пньовськи), які подорожують по лісах і полях Північної Америки. Десять років тому світ був спустошений пандемією, яка знищила майже всю жіночу населення. Рег - одна з небагатьох вижилих дівчат, яку батько ховає від небезпеки під хлопчачим одягом і ім’ям Алекс. Вони намагаються знайти безпечне місце для життя, але постійно зустрічаються з агресивними чоловіками, які полюють на жінок.

Фiльм Light of My Life / Свiтло мого життя показує, як батько бореться за захист своєї дитини, їхню зв’язок i характер людства в умовах кризи. Фiльм має темний i напружений тон i фокусується на дiалогах i емоцiях персонажiв. Фiльм також ставить питання про роль статi, сiм’ї i вiри в сучасному свiтi.