UAKinogo.com

Поворот не туди: Спадщина (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поворот не туди: Спадщина (2021)

Поворот не туди: Спадщина (2021)

Дивитися онлайн Поворот не туди: Спадщина фільм

Дивитися онлайн «Поворот не туди: Спадщина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (31 611 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поворот не туди: Спадщина (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Wrong Turn / Поворот не туди: Спадщина (2021) розповідає про групу молодих туристів, які вирішують пройти по Апалачському хребту. Вони не слухають попереджень місцевих жителів про небезпеку та відхиляються від основного шляху. Вони потрапляють у ловушку загадкового племені, яке живе у горах та має свої закони та обряди. Плем’я вважає туристів за вторгненців та починає полювати на них.

Туристи намагаються врятуватися, але виявляють, що плем’я не єдине, що загрожує їм. У горах ховаються ще більш страшні та криваві таємниці, які пов’язані з минулим цього місця. Туристи дізнаються, що вони стали частиною жахливої спадщини, яку не можна змінити або забути.

Фільм Wrong Turn / Поворот не туди: Спадщина (2021) - це перезапуск відомої франшизи про те, як небезпечно заблукати у горах. Це фільм про виживання, жорстокість та страх.