UAKinogo.com

Червоний горобець (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Червоний горобець (2018)

Червоний горобець (2018)

Дивитися онлайн Червоний горобець фільм

Дивитися онлайн «Червоний горобець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (187 369 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Червоний горобець (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Red Sparrow / Червоний горобець (2018) є шпигунським трилером про Домініку Егорову (Дженніфер Лоуренс), колишню балерину Большого театру, яка стає агентом російської розвідки після того, як травмує ногу під час виступу. Її дядько, високопоставлений офіцер СВР, змушує її вступити до школи “Горобців”, де її навчають використовувати своє тіло як зброю проти своїх цілей.

Її перше завдання полягає в тому, щоб залучити агента ЦРУ Нейта Неша (Джоель Едґертон), який контролює найбільш цінного мола в російському уряді. Проте між ними виникає заборонена пристрасть, яка загрожує не тільки їхньому життю, але й безпеці обох країн. Домініка повинна зробити важкий вибір між службою своїй батьківщині і своїм серцем.

Фільм базується на однойменному романі Джейсона Меттьюза, колишнього офіцера ЦРУ. Він показує жорстокий і небезпечний світ шпигунства, де немає моралі або довіри. Фільм також має багато сцен насильства і сексуальності, які можуть шокувати або образити деяких глядачів. Red Sparrow / Червоний горобець (2018) - це не для слабкодухих фільм про життя і смерть на межі двох світових сил.