UAKinogo.com

Американські графіті (1973) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Американські графіті (1973)

Американські графіті (1973)

Дивитися онлайн Американські графіті фільм

Дивитися онлайн «Американські графіті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (92 276 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Американські графіті (1973)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Американські графіті - це американська комедійно-драматична стрічка, яка розповідає про останню ніч чотирьох друзів після закінчення школи в маленькому містечку Каліфорнії в 1962 році. Фільм знятий Джорджем Лукасом за участю Френсіса Форда Копполи і має в своєму складі таких зірок, як Річард Дрейфус, Рон Говард, Пол Ле Мат, Гаррісон Форд та інші.

Сюжет фільму показує різні пригоди і переживання головних героїв, які проводять час на вулицях міста, їздячи на автомобілях, слухаючи радіо і знайомлячись з дівчатами. Керт Хендерсон - розумний і амбітний хлопець, який отримав стипендію для навчання на Сході, але сумнівається в своєму виборі. Стів Боландер - популярний і впевнений у собі лідер, який хоче покинути маленьке місто і поїхати до коледжу. Джон Милнер - крутий і бунтарський гонщик, який любить швидкість і ризик. Террі Фелдс - неуважний і незграбний хлопець, який хоче стати крутим і заробити повагу.

Американські графіті - це фільм про покоління 1960-х років, їхню музику, моду і мрії. Фільм про те, як одна ноч може змінити життя і долю людей.