UAKinogo.com

Спеціаліст (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спеціаліст (1994)

Спеціаліст (1994)

Дивитися онлайн Спеціаліст фільм

Дивитися онлайн «Спеціаліст» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (66 732 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спеціаліст (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "The Specialist / Спеціаліст" (1994) - це екшн-трилер, у якому головні ролі виконали Сильвестр Сталлоне та Шерон Стоун. Рей Квік (Сталлоне) - колишній агент ЦРУ, що тепер працює на себе як спеціаліст з вибухових пристроїв. Він наймається Мей Мунро (Шерон Стоун) для виконання операції з усунення потужного наркобарона, який вбив її батьків.

У процесі виконання завдання Рей та Мей розуміють, що вони стали заручниками смертельної гри між кримінальними угрупованнями та їхніми ворогами. Завдання комплікується тим, що на Рея полює його колишній колега з ЦРУ, який прагне помсти. Тепер Рей та Мей мають вирішити, чи можуть вони довіряти одне одному, а також розібратися з ворогами, які хочуть знищити їх обох.

Фільм "The Specialist / Спеціаліст" режисера Луїса Ллоси поєднує напружені екшн-сцени, захоплюючий сюжет і харизматичних акторів у головних ролях. Цей фільм забезпечить вам багато адреналіну, змішуючи елементи екшну, трилера та романтики, і стане чудовим вибором для тих, хто любить захоплююче кіно з 90-х років.