UAKinogo.com

Нова Людина-Павук (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нова Людина-Павук (2012)

Нова Людина-Павук (2012)

Дивитися онлайн Нова Людина-Павук фільм

Дивитися онлайн «Нова Людина-Павук» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (656 475 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нова Людина-Павук (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нова Людина-Павук - це фантастичний боєвик про пригоди Пітера Паркера, який стає супергероєм після укусу генетично модифікованого павука. Пітер - сирота, який живе зі своїм дядьком і тіткою і мріє про свою однокласницю Гвен Стейсі. Він також хоче дізнатися правду про своїх батьків, які зникли безвісти, коли він був малим.

Пітер виявляє в себе надздібності: суперсилу, швидкість, рефлекси і здатність виділяти павутину з зап’ястя. Він вирішує використовувати свої можливості для добра і боротьби зі злом. Але його життя ускладнюється, коли в місті з’являється новий ворог - Ящер, який насправді є колегом його батька по лабораторії. Ящер хоче перетворити всю людність на рептилій за допомогою свого серуму.

Нова Людина-Павук - це фильм про те, як Пітер навчається бути героєм і нести відповідальність за свої вчинки. Про те, як він знаходить любов і друзів у складних обставинах. Про те, як він розкриває таємницю свого минулого і стикається з викликами свого майбутнього. Про те, як він стає Удивительною Людиною-Павуком.