UAKinogo.com

Меланхолія (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Меланхолія (2011)

Меланхолія (2011)

Дивитися онлайн Меланхолія фільм

Дивитися онлайн «Меланхолія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (184 129 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Меланхолія (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Меланхолія - це драматичний фільм з елементами фантастики, який знятий режисером і сценаристом Ларсом фон Трієром з Кірстен Данст і Шарлоттою Генсбур у головних ролях. Фільм прем’єрно показаний на Каннському кінофестивалі у 2011 році.

Фільм розповідає про двох сестер, Джастін (Данст) і Клер (Генсбур), які мають складні взаємини і різні погляди на життя. Джастін страждає від депресії і не може насолоджуватися своїм весіллям з Александером (Александер Скарсгорд). Клер живе в розкошному замку з чоловіком Джоном (Кифер Сазерленд) і сином Лео (Камерон Спур). Обидві сестри стикаються з надзвичайною ситуацією, коли до Землі наближається величезна планета Меланхолія, яка загрожує знищити все живе.

Фільм є алегоричною і символічною розповіддю про стан людини в сучасному світі, про втрату сенсу і надії, про страх і самотність. Фільм також порушує теми смерті, кохання, сестринства і космосу. Фільм має високий художній рівень, який проявляється в естетичному оформленні, операторській роботі, музиці і акторському майстерстві. Фільм є складною і глибокою історією про меланхолію як хворобу і як спосіб бачення світу.