UAKinogo.com

Після весілля (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Після весілля (2019)

Після весілля (2019)

Дивитися онлайн Після весілля фільм

Дивитися онлайн «Після весілля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (7 858 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Після весілля (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після весілля - драматичний фільм про жінку, яка відправляється з Індії до Нью-Йорка, щоб зустрітися з потенційним спонсором для своєї благодійної організації.

Вона зустрічається з потужним бізнесменом, який запрошує її на весілля своєї дочки. Вона змушена повернутися в Індію і вирішити питання про збір коштів для своєї організації, але пізніше з'ясовується, що між нею та бізнесменом є спільна таємниця.

Цей фільм відрізняється глибокими характерами героїв, їх складними взаєминами та трагічними розвитками подій. Він дає глядачеві можливість зануритися в складні психологічні взаємини та розглянути питання етики та моралі.

After the Wedding / Після весілля - це драматичний фільм, який підійде для любителів психологічних драм та глибоких історій. Це захоплюючий розповідь про життя та взаємини між людьми, яка зробить вас думати та емоційно зворушить.